Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte och Utvecklingsdialog 2019

02 APR 2019 16:54
En härlig helg fylld med glädje, nyfikenhet och engagemang.
  • Skapad: 02 APR 2019 16:54

Under helgen var det årsmöte för Svenska Castingförbundet, i samband med årsmötet har förbundet under ett antal år valt att lägga en utvecklingsdialog för att på ett kreativt och inspirerande sätt låta föreningar och personer som älskar att kasta med spö mötas och dela med sig av spännande projekt som pågår ute i landet och inspirera till att fortsätta skapa platser för alla som brinner för att kasta med spö eller vara en del av gemenskapen.

Projekt som presenterades var bland annat Sveriges största kostnadsfria fiskeläger för barn, som Älvräddarna i Robertsfors just nu planerar för fullt. Ett fantastiskt intiativ.

Även Storöringen i Timrå håller på med ett spännande arbete, naturbussen den mobila fritidsgården där kast med spö och casting är en stor del i deras verksamhetsutbud. 

I Halmstad och närmare bestämt SFK Laxen planeras det just nu för fullt inför kommande hajker för barn och unga. Laxen är en klubb som med framgång bedriver hajker på ett enkelt men innehållsrikt sätt. I klubben finns det just nu fyra ungdomar som visat intresse för nästa stora projekt som förbundet driver, Junior VM. Junior VM är ett utvecklingsprojekt som ska ge ett tiotal ungdomar chansen till ett glädjefyllt äventyr där fokus är engagemang, glädje, äventyr och tillfredsställa nyfikenhet. 

Vi tackar för en rolig helg tillsammans med alla föreningar som deltog och hoppas på lika bra uppslutning nästa år för att även då ta del av det fantastiska jobb som görs ute i klubbarna! Vi tillsammans med er fortsätter bedriva en verksamhet där alla åldrar trivs och mår bra, glädje och gemenskap ska prägla arbetet och att internationella framgångar är en del av vardagen. 

Skribent: Sara Tjälldén
Epost: Adressen Gömd

Idrottslyftet

 

Städa Sverige

 


 sisu_logga_507bda15ddf2b323a1000017

 

RF

 

icsf_logo_200

 

 

SM-veckan 2013

 

 

Facebook-Icon

Har du en nyhet om casting eller flugkastning? Skriv till This is a mailto link!

Postadress:
Svenska Castingförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996513, +4686996000
E-post: This is a mailto link