Hoppa till sidans innehåll

Kvinnor från hela landet samlades i Älvkarleby!

08 OKT 2019 13:50
Älvkarleby, Piteå, Östersund, Helsingborg, Skellefteå, Stockholm, Södertälje, Umeå, Burträsk, Timrå, Habo, Uppsala, Mora, överallt i Sveriges avlånga land finns dom här inspirerande, engagerade och drivna kvinnorna!
  • Skapad: 08 OKT 2019 13:50

Under helgen var det dags för den stora träffen där tjejer från hela landet samlades i Älvkarleby för att bli inspirerade och motiverade till att fortsätta sitt arbete på hemmaplan när det kommer till att få fler tjejer att kasta med spö och bli en del av gemenskapen. 

Helgen är en start på ett samarbete mellan Svenska Castingförbundet och organisationen Fjällorna som är en organisation för tjejer som vill hitta nya vänner och bli en del av något större. 

Genom samarbetet hoppas SCF  och Fjällorna på att kunna stötta varandra och få fler tjejer att vilja kasta med spö, fiska, utbilda sig men också  bli en del av den stora gemenskapen som dom båda organisationerna arbetar för. 

Helgen innehöll allt från kastträning, värdskapsutbildning, erfarenhetsutbyte och tipsslinga i mörkret. En helg fylld med skratt och inspirerande samtal.

 

På plats fanns också landslagskastaren och världsmästarinnan i flugkastning Anna Hedman från Piteå som instruerade i flugkastning. 

Fortsättning följer på detta fantastiska äventyr, alla som var på plats är värda att hyllas, det ideella arbetet dessa personer gör på hemmaplan är en otrolig kraft för att få fler tjejer att hitta vägen in i fisket och att kasta med spö. 

Vill du veta mer om Fjällorna och deras arbete. Följ länken nedan

http://www.fjallorna.se/

Skribent: Sara Tjällden
Epost: Adressen Gömd

Idrottslyftet

 

Städa Sverige

 


 sisu_logga_507bda15ddf2b323a1000017

 

RF

 

icsf_logo_200

 

 

SM-veckan 2013

 

 

Facebook-Icon

Har du en nyhet om casting eller flugkastning? Skriv till This is a mailto link!

Postadress:
Svenska Castingförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996513, +4686996000
E-post: This is a mailto link