Hoppa till sidans innehåll
Foto: MATTIAS ROSELL

"Det Perfekta Kastet" på 45 minuter

09 JUN 2020 10:43
För alla som älskar att kasta med spö eller för dig som vill testa något nytt!
  • Skapad: 09 JUN 2020 10:43

 Nu är det verkligen mycket som händer i Castingförbundets utveckling och aktiviteter ute i föreningarna. Vi vill tillsammans med er skapa dom absolut bästa mötesplatserna för kast med spö.

Castingförbundet bedriver som många vet sitt arbete mot en ny vision och målgrupp, Vi vill att fler ska ta del av Det Perfekta Kastet, vi vill skapa aktiviteter för alla som älskar att kasta med spö eller vill lära sig att kasta med spö.

Det är ett nytt, modernt och glädjefullt förbundet som tillsammans med er gör detta till verklighet oavsett vilken nivå man ligger på så är alla lika viktiga. Vi vill bistå er till att fortsätta framåt, med denna träff som sker digitalt vill vi inspirera, berätta mer och få med er alla på resan där ni ser möjligheterna med ert medlemskap i Castingförbundet.

Är du inte idag ansluten till någon förening kan du bli medlem i vår virtuella förening som har anslutna medlemmar från hela Sverige.  Gå in på Bli medlem i Det Perfekta Kastet

Det Perfekta Kastet på 45 minuter kommer att bli återkommande varje månad, varje månad har ni chansen att lära er något nytt, vi kommer at bjuda in kastinstruktörer, forskare, aktivitetsledare, inspiratörer, fiskeprofiler och fler som vi finner intressanta för er och er utveckling/verksamhet. Vi kommer att lägga upp ett schema på vad som händer kommande träffar.

Ni har chansen att påverka dessa träffar! Skicka förslag på personer ni vill lyssna på, frågor ni vill ha svar på eller annat som ni tycker vi borde ta med i den här träffen så att fler kan känna känslan i Det Perfekta Kastet, uppleva glädje och känna en stark gemenskap. Mejla till This is a mailto link

Första träffen är nu på torsdag den 11 juni klockan 19.30-20.15, mötet går digitalt i Teams, hör av dig om du har frågor kring teams, det ska bara vara för dig att klicka nedan på länken.

Anslut till Det Perfekta Kastet på 45 minuter

Läs mer om Teams | Mötesalternativ

Ta chansen och träffa oss för första gången eller igen, alla är välkomna!

Skribent: Sara Tjällden
Epost: Adressen Gömd

 

Städa Sverige

 

 

 

icsf_logo_200

 

 

 

Facebook-Icon

 

Har du en nyhet om casting eller flugkastning? Skriv till This is a mailto link!

Postadress:
Svenska Castingförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996513, +4686996000
E-post: This is a mailto link