Hoppa till sidans innehåll
Sverigekarta

Regionbidrag


Förbundets föreningar är indelade i fem regioner: syd, väst, öst, mitt och norr. Målet med dessa regioner är att samordna och utveckla verksamheter för föreningarna inom respektive region. Som stöd för detta arbete kan de separata regionerna varje år ansöka om ett regionbidrag på 5 000 kr från SCF. För att bidragen ska utbetalas måste regionen skicka in uppgifter om tänkt projekt med agenda och handlingsplan.

Föreningar i respektive region kan i sin tur med fördel vara drivande i dessa projekt som syftar till att utöka den lokala verksamheten.

Det finns även ett så kallat SDF-bidrag som våra regioner kan ansöka om. Svenska Castingförbundet har inga SDF utan våra fem regioner tillhör i sin tur flera olika DF. Det betyder att varje region kan ta del av flera SDF-bidrag genom att söka från de olika Distriktsförbunden de tillhör. Observera att villkoren för att tilldelas SDF-bidrag varierar runt om i landet. Det är också viktigt att Svenska Castingförbundet informeras om regionerna tilldelas SDF-bidrag.

 


Uppdaterad: 29 JUN 2020 09:38 Skribent: Sara Tjälldén
Epost: This is a mailto link

Städa Sverige

 

 

 

icsf_logo_200

 

 

 

Facebook-Icon

 

Har du en nyhet om casting eller flugkastning? Skriv till This is a mailto link!

Postadress:
Svenska Castingförbundet
Kungsvägen 37
595 51 Mjölby

Besöksadress:
Kungsvägen 37
595 51 Mjölby

Kontakt:
Tel: 0708221271
E-post: This is a mailto link.s...