Hoppa till sidans innehåll

Förbundets föreningsutvecklare


Hej mitt namn är Sara Tjälldén och jag arbetar som föreningsutvecklare på Svenska Castingförbundet. Nu ska ni få vetal lite mer om mig. 

Jag är 27 år gammal och bor i Mjölby, jag tränar och tävlar för idrottssällskapet Linné. Jag började med castingsporten för cirka sex år sedan, då hade jag precis avslutat min karriär på fotbollsplanen. 

Det som fick mig att börja kasta med spö då jag inte är någon fiskare var gemenskapen men också chansen till att få komma ut och resa. Många Castingtävlingar går utomlands. Flugkastning har jag börjat med dom två senaste åren, och då tävlas det mer i Sverige. Båda är fantastiskt roliga och det är stor chans att man hittar sin grej då du som tävlingskastare har totalt 15 grenar att välja på. Dock något färre för damer som ej kastar haspel längd tvåhand och fluga längd tvåhands internationellt. 

Min roll som föreningsutevcklare

I min roll som föreningsutvecklare vill jag verkligen dela med mig utav mitt driv och engagemang gällande att få människor att trivas, må bra och att ha roligt. 

Jag tror starkt på att det finnas något för alla och att vi tillsammans kan skapa förutsättningar till Sveriges bästa mötesplatser där du kan ha roligt, få vänner och utvecklas åt det håll du vill. 

När du eller er förening träffar mig kommer jag bjuda på inspiration, tips, och kreativa lösningar för att ni ska kunna nå just era mål och drömmar. 

Att kasta med spö är roligt och utvecklande, du kan använda dina kunskaper hur du vill, fiska, träna, tävla eller varför itne utmana dina vänner på midsommar i en precisionsduell?

Ta kontakt med mig om du vill veta mer om förbundet, Casting och Flugkastning.

E-post: This is a mailto link

Telefon: 073-8308180

Uppdaterad: 29 JUN 2020 13:38 Skribent: Sara Tjällden
Epost: Adressen Gömd

Städa Sverige

 

 

 

icsf_logo_200

 

 

 

Facebook-Icon

 

Har du en nyhet om casting eller flugkastning? Skriv till This is a mailto link!

Postadress:
Svenska Castingförbundet
Kungsvägen 37
595 51 Mjölby

Besöksadress:
Kungsvägen 37
595 51 Mjölby

Kontakt:
Tel: 0708221271
E-post: This is a mailto link.s...